آقای مالکی آموزش خاگینه ایتالیایی
مواد لازم:
تخم بلدرچین ۵ عدد
پیازچه ۲ ساقه خورد شده
ریحان چند برگ
پیمانه ½ شیر
کره ۲۵ گرم
پنیر پارمزان ۱۵ گرم
گرانول پاپریکا ۱ق غ
قارچ خورد شده ۵۰ گرم
اریگانو یا آویشن کمی
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
تخم بلدرچین را در ظرفی با شیر پنیر و ادویه جات خوب مخلوط میکنیم ، قارچ را همراه با کره تفت داده، کنار می گذاریم
حالا پیازچه و ریحان خورد شده را با قارچ مایه تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم و در تابه روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم