آقای مالکی آموزش خاگینه ایتالیایی 99/2/15

آقای مالکی آموزش خاگینه ایتالیایی 99/2/15

آقای مالکی آموزش خاگینه ایتالیایی 99/2/15

معرفی برنامه

آقای مالکی آموزش خاگینه ایتالیایی

مواد لازم:

تخم بلدرچین ۵ عدد

پیازچه ۲ ساقه خورد شده

ریحان چند برگ

پیمانه ½ شیر

کره ۲۵ گرم

پنیر پارمزان ۱۵ گرم

گرانول پاپریکا ۱ق غ

قارچ خورد شده ۵۰ گرم

اریگانو یا آویشن کمی

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

تخم بلدرچین را در ظرفی با شیر پنیر و ادویه جات خوب مخلوط میکنیم ، قارچ را همراه با کره تفت داده، کنار می گذاریم

حالا پیازچه و ریحان خورد شده را با قارچ مایه تخم مرغ خوب مخلوط میکنیم و در تابه روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها