آقای صدیق آموزش پخت نان بربری
مواد لازم:
آرد گندم ۵۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
شکر ۱۰گرم
روغن مایع ۲۰گرم
بهبود دهنده S500 سه گرم
مخمر ۶ گرم
آب ۳۴۰ گرم
روش تهیه:
همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم . سپس روغن و اب خمیر را تا زمانی که صاف و یکدست شود ورز میدهیم (میتوانید در بین ورز دادن یک یا دو بار استراحت ۱۰ دقیقه ای بدهید تا انرژی زیادی برای صاف شدن خمیر مصرف نکنید )
توجه داشته باشید که خمیر خیلی نرمی رو دارید پس اب رو کم کم اضافه کنید و برای اینکه از چسبندگی خمیر بکاهید از اضافه کردن ارد بپرهیزید و تا زمانی ورز بدید که خمیر صاف شود .
بعد از صاف شدن به خمیر یک ساعت استراحت اولیه بدهید روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود .
بعد از استراحت به وزن دلخواه تقسیم کرده چانه کنید و دوباره یک ساعت استراحت دهید . برای اینکه چانه ها هنگام استراحت به سطح کار یا سطح سینی نچسبد زیر ان سبوس بپاشید .
در این فاصله مواد رو مال رو اماده کنید ...