آقای صدیق آموزش پخت نان بربری 98/12/25

آقای صدیق آموزش پخت نان بربری 98/12/25

آقای صدیق آموزش پخت نان بربری 98/12/25

معرفی برنامه

آقای صدیق آموزش پخت نان بربری

مواد لازم:

آرد گندم ۵۰۰ گرم

نمک ۱۰ گرم

شکر ۱۰‌گرم

روغن مایع ۲۰‌گرم

بهبود دهنده S500 سه گرم

مخمر ۶ گرم

آب ۳۴۰ گرم

روش تهیه:

همه مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم . سپس روغن و اب خمیر را تا زمانی که صاف و یکدست شود ورز میدهیم (میتوانید در بین ورز دادن یک یا دو بار استراحت ۱۰ دقیقه ای بدهید تا انرژی زیادی برای صاف شدن خمیر مصرف نکنید )

توجه داشته باشید که خمیر خیلی نرمی رو دارید پس اب رو کم کم اضافه کنید و برای اینکه از چسبندگی خمیر بکاهید از اضافه کردن ارد بپرهیزید و تا زمانی ورز بدید که خمیر صاف شود .

بعد از صاف شدن به خمیر یک ساعت استراحت اولیه بدهید روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود .

بعد از استراحت به وزن دلخواه تقسیم کرده چانه کنید و دوباره یک ساعت استراحت دهید . برای اینکه چانه ها هنگام استراحت به سطح کار یا سطح سینی نچسبد زیر ان سبوس بپاشید .

در این فاصله مواد رو مال رو اماده کنید ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها