خانم درویش/ آموزش جوجه ترش
مواد لازم:
سینه ی مرغ ۳۵۰گرم
رب انار ۲-۳ق غ
گردو پودر شده ۲ق غ
سیر ۲حبه
پیاز خورد شده ۱عدد
نعنا،جعفری،گشنیز خورد شده ۲ق غ
پودر گلپر ۱ ق غ
نمک، فلفل به مقدار لازم
روغن ۲ق غ
مواد سس
اب نارنج ۱/۲ پیمانه
گوجه فرنگی رنده شده ۱/۲پ
سیر رنده شده ۲حبه
کره ۲۵گرم
نمک و فلفل و گلپر
رب انار دو ق غ
روش تهیه:
مرغ خرد شده را با تمام مواد باهم مخلوط می کنم و اجازه میدیم چند ساعت در یخچال بماند سپس پیازا را جدا کرده و مرغ را داخل سیخ چوبی زده و در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم
تهیه ی سس:
کره را با سیر تفت داده اب نارنج و گوجه فرنگی را اضافه کرده ، ادویه جات و رب انار را بیفزایید و اجازه دهید سس بجوشه و غلیظ شود ودر کنار جوجه سرو کنید.