خانم درویش/ آموزش جوجه ترش 98/12/24

خانم درویش/ آموزش جوجه ترش 98/12/24

خانم درویش/ آموزش جوجه ترش 98/12/24

معرفی برنامه

خانم درویش/ آموزش جوجه ترش

مواد لازم:

سینه ی مرغ ۳۵۰گرم

رب انار ۲-۳ق غ

گردو پودر شده ۲ق غ

سیر ۲حبه

پیاز خورد شده ۱عدد

نعنا،جعفری،گشنیز خورد شده ۲ق غ

پودر گلپر ۱ ق غ

نمک، فلفل به مقدار لازم

روغن ۲ق غ

مواد سس

اب نارنج ۱/۲ پیمانه

گوجه فرنگی رنده شده ۱/۲پ

سیر رنده شده ۲حبه

کره ۲۵گرم

نمک و فلفل و گلپر

رب انار دو ق غ

روش تهیه:

مرغ خرد شده را با تمام مواد باهم مخلوط می کنم و اجازه میدیم چند ساعت در یخچال بماند سپس پیازا را جدا کرده و مرغ را داخل سیخ چوبی زده و در تابه با حرارت ملایم سرخ می کنیم

تهیه ی سس:

کره را با سیر تفت داده اب نارنج و گوجه فرنگی را اضافه کرده ، ادویه جات و رب انار را بیفزایید و اجازه دهید سس بجوشه و غلیظ شود ودر کنار جوجه سرو کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها