آقای مالکی آموزش خورش اناب و بادام 98/12/22

آقای مالکی آموزش خورش اناب و بادام 98/12/22

آقای مالکی آموزش خورش اناب و بادام 98/12/22

معرفی برنامه

آقای مالکی آموزش خورش اناب و بادام

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده مخلوط ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده ۱عدد

سیر تازه ساطوری ۱ق غ

بادام ۱۰۰ گرم

عناب یک پیمانه

قیسی ۵۰ گرم

رب انار ترش ۵۰ گرم

ارد یک ق غ

نعنا خشک ۱/۲ ق غ

عسل۱/۲ق غ

گردو ۵۰ گرم

نعناع داغ یک ق غ

سیر داغ یک ق غ

کره ۵۰ گرم

زعفران دم کرده ۲ق غ

نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه:

گوشت را با نمک فلفل و ادویه مزه دار کنید و پیاز رنده شده را به آن اضافه مکنیم و کمی با دست ماساژ میدهیم. دست خود را در کاسه آب بزنید و گوشت را به صورت کوفته های به اندازه گردو در آورده، کوفته ها را در آرد غلتانیده و کنار میگذاریم که پیاز ساطوری شده را در کره تفت می دهیم سپس کوفته ها را در آن قرار داده و کمی سرخ می کنیم و رب انار ادویه، عسل و باقلا هایی که از قبل پخته شده را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت با دو پیمانه آب می گذاریم تا به روغن بنشیند سپس عناب و بادام را به خورشت اضافه می کنیم تا خورش جا بیفتد، در آخر نعنا داغ و سیر داغ می زنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها