آقای مالکی آموزش خورش اناب و بادام
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده مخلوط ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۱عدد
سیر تازه ساطوری ۱ق غ
بادام ۱۰۰ گرم
عناب یک پیمانه
قیسی ۵۰ گرم
رب انار ترش ۵۰ گرم
ارد یک ق غ
نعنا خشک ۱/۲ ق غ
عسل۱/۲ق غ
گردو ۵۰ گرم
نعناع داغ یک ق غ
سیر داغ یک ق غ
کره ۵۰ گرم
زعفران دم کرده ۲ق غ
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه:
گوشت را با نمک فلفل و ادویه مزه دار کنید و پیاز رنده شده را به آن اضافه مکنیم و کمی با دست ماساژ میدهیم. دست خود را در کاسه آب بزنید و گوشت را به صورت کوفته های به اندازه گردو در آورده، کوفته ها را در آرد غلتانیده و کنار میگذاریم که پیاز ساطوری شده را در کره تفت می دهیم سپس کوفته ها را در آن قرار داده و کمی سرخ می کنیم و رب انار ادویه، عسل و باقلا هایی که از قبل پخته شده را به آن اضافه کرده و به مدت یک ساعت با دو پیمانه آب می گذاریم تا به روغن بنشیند سپس عناب و بادام را به خورشت اضافه می کنیم تا خورش جا بیفتد، در آخر نعنا داغ و سیر داغ می زنیم.