خانم فلاحی آموزش نان بربری سبوس دار 98/12/20

خانم فلاحی آموزش نان بربری سبوس دار 98/12/20

خانم فلاحی آموزش نان بربری سبوس دار 98/12/20

معرفی برنامه

خانم فلاحی آموزش نان بربری سبوس دار

مواد لازم:

آرد ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم

سبوس گندم ۱۵ گرم

نمك یك ق چ

شكر یک ق چ

بهبوددهنده نصف ق چ

مایه خمیرخشک فوری یک قاشق چایخوری سرَ پر

روغن مایع : یك ق س

آب: حدود ۱۷۰ تا ۱۹۰ میلی لیتر

طرز تهیه:

ابتدا مایه خمیر رو با نصف لیوان آب ولرم و شكر فعال كنید

در ظرفی دیگر همه ى مواد خشك(آرد+ نمك+ بهبود دهنده+سبوس) رو با هم مخلوط كنید و مایه خمیر فعال شده را اضافه كنید و كم كم بقیه ى آب رو هم اضافه كنید ، این خمیر به خاطر وجود سبوس كمى آب بیشترى به خودش مى گیره و خوب ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود و حین ورز دادن روغن را اضافه كنید.

برای استراحت اول خمیر را روی میز کار کمی سبوس پاشیده و خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه با روکش نایلون چرب شده استراحت دهید تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود با این مقدار ۲ عدد نان بربری به شما میدهد

از خمیر چونه هاى ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمی بگیرید و بعد چونه هارو به صورت گرد یا بیضى پهن كنید و داخل سینى كه كاغذ روغنى گذاشتید و ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها