خانم فلاحی آموزش نان بربری سبوس دار
مواد لازم:
آرد ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
سبوس گندم ۱۵ گرم
نمك یك ق چ
شكر یک ق چ
بهبوددهنده نصف ق چ
مایه خمیرخشک فوری یک قاشق چایخوری سرَ پر
روغن مایع : یك ق س
آب: حدود ۱۷۰ تا ۱۹۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
ابتدا مایه خمیر رو با نصف لیوان آب ولرم و شكر فعال كنید
در ظرفی دیگر همه ى مواد خشك(آرد+ نمك+ بهبود دهنده+سبوس) رو با هم مخلوط كنید و مایه خمیر فعال شده را اضافه كنید و كم كم بقیه ى آب رو هم اضافه كنید ، این خمیر به خاطر وجود سبوس كمى آب بیشترى به خودش مى گیره و خوب ورز دهید تا سطح خمیر صاف و یکدست شود و حین ورز دادن روغن را اضافه كنید.
برای استراحت اول خمیر را روی میز کار کمی سبوس پاشیده و خمیر را به مدت ۴۰ دقیقه با روکش نایلون چرب شده استراحت دهید تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود با این مقدار ۲ عدد نان بربری به شما میدهد
از خمیر چونه هاى ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمی بگیرید و بعد چونه هارو به صورت گرد یا بیضى پهن كنید و داخل سینى كه كاغذ روغنى گذاشتید و ...