خانم بخشی آموزش شیرینی ساقه عروس 98/12/15

خانم بخشی آموزش شیرینی ساقه عروس 98/12/15

خانم بخشی آموزش شیرینی ساقه عروس 98/12/15

معرفی برنامه

خانم بخشی  آموزش شیرینی ساقه عروس

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ٢عدد

پودرشكر ۱ ق چ

شیرولرم نیم پیمانه

آرد ٢ پیمانه

روغن مایع یك چهارم پیمانه

وانیل یك چهارم ق چ

نمك یك هشتم ق چ

روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

موادمیانی:

گردوی پودر شده نیم پیمانه

پودر شكر   یك دوم پیمانه

پودر دارچین ۱ ق چ

پودر پسته ۲ ق س

گلاب یك چهارم پیمانه

شربت غلیظ یا عسل ۲ ق س

روش تهیه:

زرده تخم مرغ ها را با پودر قند، وانیل، شیر وروغن مایع با همزن دستی خوب هم میزنیم تا مخلوط شوند سپس آرد ونمك را آرام افزوده وخمیر آماده شده را خوب ورز می دهیم وروی آن را با دستمال مرطوبی پوشانده ودوساعت استراحت می دهیم، روی سطح صافی آردپاشیده، خمیررا با وردنه نازك بازمی كنیم وسپس آن را به صورت نوارهای باریك برش زده ودور چوب مخصوص شیرینی ساق عروس می پیچیم وداخل تابه مناسب روغن مایع مخصوص سرخ كردنی را ریخته وچوب ها را داخل روغن می چرخانیم تا شیرینی سرخ وطلایی شود سپس ازداخل روغن خارج كرده وپس ازخنك شدن ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها