خانم عیوضی آموزش دلمه سیب زمینی و زرشک 98/12/14

خانم عیوضی آموزش دلمه سیب زمینی و زرشک 98/12/14

خانم عیوضی آموزش دلمه سیب زمینی و زرشک 98/12/14

معرفی برنامه

خانم عیوضی آموزش دلمه سیب زمینی و زرشک

مواد لازم:

سیب زمینی درشت و صاف ۳ عدد

زرشک زعفرانی ۱ ق غ

قارچ ۲۰۰ گرم

سویای ریز ۳۰ گرم

پیاز ۱ عدد

پیازچه ۴ ساقه

سیر ۱ حبه

گوجه فرنگی ۲ عدد

جعفری تازه خردشده ۲ ق غ

روغن زیتون مزه دارشده ۴ق غ

پنیرسفید ۵۰ گرم

نمک، فلفل، زردچوبه، آویشن، زیره، پاپریکا به مقدارلازم

روش تهیه:

سیب زمینی ها را با برس خوب شسته و با پوست نیم پز می‌کنیم، سپس ازوسط دوقسمت کنید، داخل سیب زمینی ها را خالی کنید. پیاز و‌پیازچه هارا نگینی با کمی روغن تفت دهیدتا سبک شوند، سپس فلفل دلمه و‌قارچ نگینی رااضاقه و بقیه مواد را همراه ادویه ها بیفزائید و تفت دهید، مواد که آماده شد، پنیر را بازیره مخلوط، داخل سیب زمینی ها را از مایه فوق پر کنید و آن ها را در سینی فر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد و زمان ۳۰ دقیقه، طبقه وسط تنظیم کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها