خانم بهجویان آموزش مانی پلو دامغانی 98/12/13

خانم بهجویان آموزش مانی پلو دامغانی 98/12/13

خانم بهجویان آموزش مانی پلو دامغانی 98/12/13

معرفی برنامه

خانم بهجویان آموزش مانی پلو دامغانی

مواد لازم:

برنج ٣پیمانه

گوشت ٣٠٠گرم

رشته پلویی ٣٠٠ گرم

لپه ١پیمانه

كشمش پلویی ۷۰گرم

زرشک ۵۰گرم

خلال پسته ۷۰ گرم

خلال بادام ۷۰ گرم

پیاز یک عدد

زعفران دم کرده ۲ق غ

نمک فلفل زردچوبه پودر سیر. به میزان لازم

گلاب ۲ق س

زیره سبز ۱ ق غ

مواد لازم برای ته دیگ:

ماست یک پیمانه

تخم مرغ یک عدد

زعفران دم کرده ۲ق س

روغن مایع به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز و ادویه جات و کمی آب اجازه داده تا بپزد و آب گوشت کشیده شود.

برنج هم آبکش کرده البته سه چهار دقیقه آخر که میخواهیم برنج را آبکش کنیم رشته پلویی اضافه میشود.

لپه هم پخته کنار میگذاریم. برای ته دیگ مواد با هم مخلوط شده و از برنج آبکشی به میزان یک کفگیر با مواد ماستی مخلوط شده کف قابلمه ریخته و صاف کنید. حالا از برنج و مواد گوشتی و لپه لایه لایه در قابلمه ریخته و در آخر زیره و زعفران روی برنج داده و دم میکنیم.

خلالها و زرشک و کشمش هم با کمی روغن تفت داده کمی گلاب زده و روی پلو میریزیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها