خانم حسینی آموزش پخت ماهی نمکی 98/12/12

خانم حسینی آموزش پخت ماهی نمکی 98/12/12

خانم حسینی آموزش پخت ماهی نمکی 98/12/12

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش پخت ماهی نمکی

مواد لازم:

ماهی ۵۰۰ گرم

بادام زمینی ۳۰ گرم

جعفری وپیازچه ۱۰۰ گرم

سیر ۳۰ گرم

نمک ۱ کیلو

ادویه( زنجبیل زردچوبه فلفل نمک)به میزان لازم

کاغذفویل ۱ ورقه

روش تهیه:

ابتدا ماهی را با سیر و نمک وفلفل سیاه مزه دار میکنیم اجازه میدهیم دوساعت استراحت کند بعد داخل شکم ماهی را با سبزیجات ریز شده وادویه و بادام زمینی پرمیکنیم وماهی را در فویل گذاشته ودورتا دورش را جمع میکنیم و کف ظرف را نیمی از نمک وماهی را روی نمک گذاشته وبقیه نمک هارا روی ماهی میریزیم و درب ظرف را میگذاریم وبه مدت ۴۰ دقیقه ماهی خوب پخته میشود چنانچه دوست دارید کبابی شود زمان بیشتری اجازه بدهید تا روی حرارت بماند

شربت انتی اکسیدان:

شیره انگور

عسل

یک سوم مقدار شیره عسل اضافه کنید وبا اب کافی مخلوط کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها