خانم حسینی آموزش پخت ماهی نمکی
مواد لازم:
ماهی ۵۰۰ گرم
بادام زمینی ۳۰ گرم
جعفری وپیازچه ۱۰۰ گرم
سیر ۳۰ گرم
نمک ۱ کیلو
ادویه( زنجبیل زردچوبه فلفل نمک)به میزان لازم
کاغذفویل ۱ ورقه
روش تهیه:
ابتدا ماهی را با سیر و نمک وفلفل سیاه مزه دار میکنیم اجازه میدهیم دوساعت استراحت کند بعد داخل شکم ماهی را با سبزیجات ریز شده وادویه و بادام زمینی پرمیکنیم وماهی را در فویل گذاشته ودورتا دورش را جمع میکنیم و کف ظرف را نیمی از نمک وماهی را روی نمک گذاشته وبقیه نمک هارا روی ماهی میریزیم و درب ظرف را میگذاریم وبه مدت ۴۰ دقیقه ماهی خوب پخته میشود چنانچه دوست دارید کبابی شود زمان بیشتری اجازه بدهید تا روی حرارت بماند
شربت انتی اکسیدان:
شیره انگور
عسل
یک سوم مقدار شیره عسل اضافه کنید وبا اب کافی مخلوط کنید.