خانم اهری پور آموزش شیرینی اسکار
مواد لازم:
کره ۱۲۵گرم
پودرقند ۱۰۰گرم
پودر هل یک دوم ق چ
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آردالک شده ۲۵۰گرم
سفیده تخم مرغ ۲عدد
خلال بادام و پسته به میزان لازم
طرز تهیه:
کره و پودر قند و هل را با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شود.
زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم و میزنیم.
آرد را در دو مرحله اضافه کرده با دور کند میزنیم تا خمیر یک دست بدست بیاید.
به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد میکنیم اول در سفیده و بعد در خلال بادام و پسته می غلتانیم و روی سینی فر میگذاریم.
سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه فرهای برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.