خانم اهری پور آموزش شیرینی اسکار 98/12/10

خانم اهری پور آموزش شیرینی اسکار 98/12/10

خانم اهری پور آموزش شیرینی اسکار 98/12/10

معرفی برنامه

خانم اهری پور آموزش شیرینی اسکار

مواد لازم:

کره ۱۲۵گرم

پودرقند ۱۰۰گرم

پودر هل یک دوم ق چ

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آردالک شده ۲۵۰گرم

سفیده تخم مرغ ۲عدد

خلال بادام و پسته به میزان لازم

طرز تهیه:

کره و پودر قند و هل را با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شود.

زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم و میزنیم.

آرد را در دو مرحله اضافه کرده با دور کند میزنیم تا خمیر یک دست بدست بیاید.

به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد میکنیم اول در سفیده و بعد در خلال بادام و پسته می غلتانیم و روی سینی فر میگذاریم.

سینی را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه فرهای برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها