خانم کامیار آموزش تهیه قطاب مدرن
مواد لازم:
آرد سفید ۲ پ
تخم مرغ ۱/۵ عدد
کره ۱۲۵ گرم
پودر شکر ۱/۴ پ
پودر وانیل ۱/۸ ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ ق چ
پودر هل ۱/۴ ق چ
مواد میانی
پودرگردو ۱/۳ پ
شکر ۱/۳ پ
خامه ۳ ق س
دارچین ۱ق چ
روش تهیه:
تخم مرغ به دمای محیط رسیده را همرا با کره و پودر شکر در ظرف مخلوط میکنیم تا به صورت کرمی در بیاید، سپس وانیل و پودر هل را اضافه میکنیم و به مدت یک دقیقه بهم میزنیم. بکینگ پودر را با آرد مخلوط میکنیم و در سه مرحله به مواد اولیه اضافه میکنیم.
بعد از اینکه خمیر منسجمی بدست آمد از این مواد به اندازه گردو برمیداریم و ۱/۳ را کنار میگذاریم و ۲/۳ باقیمانده را باز میکنیم و مواد میانی را وسطش میذاریم و بقیه خمیر رو باز میکنین و روی مواد میزاریم و خمیر ها را از کناره ها به هم متصل میکنیم. سپس این مواد را در سلفون قرار میدهیم و از داخل آب پرتقال گیر به عنوان قالب استفاده میکنیم و در آن حفره قرار میدهیم تا فرم بگیرد. در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده ایم ...