خانم اهری پور آموزش کوکی هویج
مواد لازم:
کره نرم ۱۲۵گرم
شکرقهوه ای ۲۲۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل یک چهارم ق چ
هویج رنده شده ۷۰گرم
جوی دوسر پرک ۹۰گرم
آردالک شده ۲۲۰گرم
بیکینگ سودا یک دوم ق چ
دارچین یک ق س
شیر یک ق س
روش تهیه:
کره و شکر را می زنیم زرده و وانیل را اضافه میکنیم.
موادخشک را الک کرده با هم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، بعد هویج و جوی دوسر را اضافه میکنیم اگر به حالت خمیری در نیامد کمی شیر اضافه میکنیم.
به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد میکنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میچینیم. وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.