خانم اهری پور آموزش کوکی هویج 98/12/3

خانم اهری پور آموزش کوکی هویج 98/12/3

خانم اهری پور آموزش کوکی هویج 98/12/3

معرفی برنامه

خانم اهری پور آموزش کوکی هویج

مواد لازم:

کره نرم ۱۲۵گرم

شکرقهوه ای ۲۲۰گرم

زرده تخم مرغ ۱عدد

وانیل یک چهارم ق چ

هویج رنده شده ۷۰گرم

جوی دوسر پرک ۹۰گرم

آردالک شده ۲۲۰گرم

بیکینگ سودا یک دوم ق چ

دارچین یک ق س

شیر یک ق س

روش تهیه:

کره و شکر را می زنیم زرده و وانیل را اضافه میکنیم.

موادخشک را الک کرده با هم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم، بعد هویج و جوی دوسر را اضافه میکنیم اگر به حالت خمیری در نیامد کمی شیر اضافه میکنیم.

به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته گرد میکنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم با فاصله میچینیم. وداخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۵ درجه فر برقی به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها