خانم حسینی آموزش کته مرغ
مواد لازم:
مرغ ۲۵۰ گرم
برنج ۵۰۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۵۰ گرم
ادویه (زعفران زردچوبه زیره فلفل)
روغن کنجد به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا مرغ را با پیاز نگینی وادویه ها وسیب زمینی های حبه قندی تفت میدهیم، آب اضافه میکنیم وقتی جوش آمد برنج های از قبل خیس شده را اضافه میکنیم وقتی اب برنج کشیده شد دم میگذاریم.
شربت پونه زنجبیل
پونه
زنجبیل
عسل
ابتدا پونه هارا با زنجبیل دم کنید وقتی ولرم شد عسل اضافه کنید.