خانم شیرالی آموزش باقلوای تابه ای 98/11/27

خانم شیرالی آموزش باقلوای تابه ای 98/11/27

خانم شیرالی آموزش باقلوای تابه ای 98/11/27

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش باقلوای تابه ای

مواد لازم:

کره ۱۰۰ گرم

روغن مایع ۱۲۵ میلی لیتر (۱/۲ پیمانه)

شکر ۱ ق س

نشاسته ذرت ۱ ق س

شیر خشک ۲ ق س

تخم مرغ ۱ عدد

بیکینگ پودر ۱ ق چ

آرد ۲ پیمانه

زعفران به میزان لازم

مواد میانی :

خرمای خشک ۸۰ گرم

گردو ۵۰ گرم

پودر هل ۱/۲ ق چ

(همه مواد خرد و‌با هم ترکیب شود)

روش تهیه:

کره، روغن، پودر قند، نشاسته ذرت، شیر خشک را ترکیب کرده سپس تخم مرغ و زعفران را‌مخلوط کرده و به ترکیب اضافه کنید، آرد و بیکینگ پودر را ترکیب کرده و کم کم به ترکیب اضافه کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. به خمیر ۱۵ دقیقه استراحت دهید ، از خمیر گلوله های ۱۰ گرمی برداشته و از مواد میانی وسط خمیر قرار دهید، گرد کنید و در تابه بچینید. درب تابه را گذاشته و روی شعله پخش کن با حرارت ملایم به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پخته شوند. نکته بسیار مهم آن است که شعله پخش کن از ۱۵ دقیقه قبل از پخت بر روی شعله با حرارت ملایم قرار داده شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها