خانم بخشیÂ آموزش شیرینی بادام و شکلات
مواد لازم:
آرد دو پیمانه
دارچین یک دوم ق چ
نمک یک هشتم ق چ
کره ۲۲۵ گرم
پودر شکر سه چهارم پیمانه
زرده تخم مرغ دو عدد
وانیل یک دوم ق چ
شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم
روغن مایع یک ق چ
روش تهیه:
شیرینی بادام وشکلات
آرد، نمک و دارچین را مخلوط کنید. در ظرف دیگر کره را به همراه شکر با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود، زرده های تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و در آخر ترکیب آردی را افزوده و کاملا مواد را ترکیب کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، هر بخش را در کیسه نایلونی گذاشته و 30 دقیقه الی یک ساعت در فریزر بگذارید تا آماده شود. فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و روی سینی فر دو عدد کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه ، به ضخامت نیم سانتی متر، پهن کنید و با استفاده از قالب گرد یا بیضی متوسط خمیر را قالب میزنیم. خمیرها را ...