خانم بخشی آموزش شیرینی بادام و شکلات 98/11/24

خانم بخشی آموزش شیرینی بادام و شکلات 98/11/24

خانم بخشی آموزش شیرینی بادام و شکلات 98/11/24

معرفی برنامه

خانم بخشی  آموزش شیرینی بادام و شکلات

مواد لازم:

آرد دو پیمانه

دارچین یک دوم ق چ

نمک یک هشتم ق چ

کره ۲۲۵ گرم

پودر شکر سه چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ دو عدد

وانیل یک دوم ق چ

شکلات تخته ای ۲۰۰ گرم

روغن مایع یک ق چ

روش تهیه:

شیرینی بادام وشکلات

آرد، نمک و دارچین را مخلوط کنید. در ظرف دیگر کره را به همراه شکر با همزن برقی به مدت 3 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود، زرده های تخم مرغ و وانیل را به آن اضافه کنید و در آخر ترکیب آردی را افزوده و کاملا مواد را ترکیب کنید تا خمیر یک دستی حاصل شود. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، هر بخش را در کیسه نایلونی گذاشته و 30 دقیقه الی یک ساعت در فریزر بگذارید تا آماده شود. فر را با حرارت 180 درجه روشن کنید و روی سینی فر دو عدد کاغذ روغنی بیندازید. خمیر را از فریزر بیرون بیاورید و روی سطح آردپاشی شده با وردنه ، به ضخامت نیم سانتی متر، پهن کنید و با استفاده از قالب گرد یا بیضی متوسط خمیر را قالب میزنیم. خمیرها را ...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها