خانم درویش آموزش تهیه سوپ اسفناج و عدسÂ
مواد لازم:
دال عدس خیس خورده ۱پ
اسفناج ۳۰۰گرم خورد شده
مرغ ۱۰۰گرم
پیاز ۱عدد
سیر ۱عدد
هویج ۲عدد
بلغور ۱/۲پ
نمک، فلفل، زردچوبه و جوزهندی به مقدار لازم
خامه یا ماست ۲-۳ق غ
روغن و آب به مقدارلازم
روش تهیه:
پیاز، سیر را تفت دهید زردچوبه،فلفل، بلغور،اسفناج، هویج ،دال عدس و مرغ را اضافه و کمی تفت دهید اب را اضافه و اجازه دهید بپزد در انتهای پخت خامه یا ماست را اضافه کنید.
  Â