خانم حسینی آموزش کیک اسفنجی
مواد لازم:
زرده و سفیده تخم مرغ 3عدد
شکرÂ Â Â Â Â 75 گرم
آردÂ Â Â Â Â Â Â 75 گرم
وانیل4/1 ق چ
آب جوش4/1 پیمانه
روغن مایع 50 گرم
بکینگ پودرÂ Â Â Â Â Â Â Â 1ق چ
          Â
طرز تهیه:
زرده وسفیده تخم مرغ را جدا کرده زرده را در ظرف مناسبی ریخته حدود 30ثانیه بزنید. شکررا اضافه کرده به زدن ادامه می دهید. بلافاصله آب جوش را به مواد اضافه می کنید آنقدر می زنید تا زرده سفید شده و حجم آن زیاد شود. زرده را کنار گذاشته سفیده را بزنید. زرده و سفیده را با هم مخلوط کرده و سپس مواد خشک (آرد، بکینگ پودر، وانیل) را اضافه کرده همه مواد را به ارامی و بصورت دورانی با هم مخلوط کنید و در قالبی به قطر 25سانتی متر که کف آنرا با کاغذ پوشش داده اید بریزید. قالب رادر فر 180درجه در طبقه وسط به مدت 45دقیقه قرار می دهید. بعداز پخت آن را در قالب خنک کنید.