خانم احمدی آموزش شرینی توپی کره ای 98/11/20

خانم احمدی آموزش شرینی توپی کره ای 98/11/20

خانم احمدی آموزش شرینی توپی کره ای 98/11/20

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش شرینی توپی کره ای

مواد لازم:

آرد ۱تا ۱.۵ پیمانه

کره ۱۰۰ گرم

نمک ۱ پنس

شکر دانه ریز ۵۰ گرم

وانیل ۱.۸ ق چ

زرده تخم مرغ ۱ عدد

مربا، کرمفیل، کارامل، بریلو به دلخواه برای مغز شیرینی

روش تهیه:

کره را حدود ۱ دقیقه با همزن هم میزنیم سپس شکر و وانیل و نمک را اضافه کرده و مجددا حدود ۳ تا ۵ دقیقه با همزن دور تند هم میزنیم تا مواد سبک و پفکی شود بعد زرده را ریخته و دوباره هم میزنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا جایی که خمیر به دست نچسبد خمیر را نیم ساعت استراحت داده و سپس خمیر را به گلوله های ۱۰ گرمی تقسیم کرده در دست گرد میکنیم و در سینی فر با فاصله میچینیم و در طبقه وسط دمای ۱۷۰ درجه حدود ۱۰ دقیقه میپزیم سپس از فر بیرون آورده در شکر سفید یا رنگی میزنیم و بین هر دو تا شیرینی از مربا یا مارمالاد یا کرمفیل قرار داده و شیرینی ها را جفت می کنیم.

خمیر را بیش از حد نباید ورز داد

آرد بیش از حد نباید به خمیر اضافه کرد

در مایکروفر یا سولاردوم با توتستر هم قابل پخت است.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها