خانم اهری پور آموزش دسر ژله و پنیر خامه ای
مواد لازم:
ژله سه رنگ
پنیرخامه ای ۲۰۰گرم
آب آناناس ۱۲۵میلی لیتر
پودرژلاتین یک ق غ
پودرشکر ۶۰ گرم
وانیل یک ق چ
خامه صبحانه ۱۰۰گرم
طرز تهیه :
پودر ژلاتین و آب آناناس را مخلوط کرده بن ماری میکنیم.
پنیرخامه ای، پودرشکر ،خامه صبحانه و وانیل را میزنیم تا کاملا یک دست شود.
ژلاتین آماده شده به مواد پنیری اضافه میکنیم.
ژله را خردکرده با مواد مخلوط میکنیم و داخل قالب میریزیم.
و به مدت ۱۲ ساعت داخل یخچال میگذاریم.