خانم نبی دوست آموزش دسر شکلاتی
مواد لازم:
آرد ۲ ق غ
نشاسته ذرت دو ق غ
شیر دو پیمانه
شکر ۳ ق غ
شکلات سکه ای ویا تخته ای ۷۰گرم
خامه شیرین شده ۵۰گرم
وانیل یک چهارم ق چ
زرده تخم مرغ دو عدد
روش تهیه:
نشاسته ذرت به همراه آرد سفید و شکر به همراه شیر وانیل و زرده ها را باهم مخلوط کرده رویه حرارت ملایم اجازه می دهیم بپزد به غلظت فرنی برسد
از رویه حرارت برداشته سپس شکلات اضافه کرده مخلوط میکنیم و در انتها خامه شیرین شده را در ظرف های مناسب ریخته و داخل یخچال قرار داده تا کاملا خنک شود