حسین زنجانی ساندویچ مرغ رژیمی
مواد لازم:
ران مرغ ٧٥٠ گرم
كچاپ ١/٢ پیمانه
سس باربیكیو ١ پیمانه
سس خردل ١ ق غ
سیر ٢ حبه
فلفل سیاه، نمك،زیره، عصاره مرغ به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
هویج،كلم قرمز، گشنیز تازه به مقدار لازم
لیمو ترش ١ عدد
سركه سیب ٣ ق غ
عسل ١ ق غ
نان برگر
روش تهیه:
ابتدا سیر را ریز خرد كرده و به تابه همراه با كمی روغن زیتون تفت دهید و سپس ران مرغ بدون استخوان را افزوده و كمی تفت داده، حال ادویه ها همراه با سس ها را یك به یك اضافه كنید مجدد كمی تفت داده و یك پیمانه آب افزوده و به مدت ٢ ساعت با شعله كم اجازه دهید تا كاملا مرغ پخته شده و سس غلظت پیدا كند. ( عسل را به دلخواه در ٥ دقیقه آخر پخت به مرغ اضافه كنید) حال در كاسه ای ٢ پ كلم قرمز خرد كرده،هویج ١ پ رنده شده، گشنیز ١/٢ پ همراه با ١ عدد لیمو، نمك، فلفل، ٢ ق غ سماق و سركه سیب را خوب با هم مخلوط كنید. بعد از پخت مرغ ها را ریش ریش كرده و سس باقیمانده را به آن اضافه كنید .