خانم کامیار آموزش تهیه فیله مرغ رشته ای
مواد لازم:
فیله مرغÂ Â ١٠ عدد
سیر له شدهÂ Â ٢ حبه
پودر رنجبیلÂ Â ١/٤ ق چ
فلفل قرمزÂ Â ١/٤ ق چ
پودر عصاره مرغ ١/٢ ق چ
سس خردلÂ Â ١ ق س
سس سویاÂ Â ١ ق س
تخم مرغÂ Â ١ عدد
رشته خیسانده شده به میزان لازم
روغن برای سرخ كردن
سس مخصوص
سس مایونز ١/٣ پ
سس فلفل شیرین ٢ ق س
سس كچاپ ٣ ق س
سس خردل ١ ق س
جعفری تازه خرد شده ١ ق س
روش تهیه:
فیله های مرغ را از طول به سه قسمت برش دهید سپس در ظرفی همراه سیر و زنجبیل و فلفل قرمز و عصاره مرغ وسس سویا و سس خردل مخلوط كنید و تخم مرغ زده شده را اضافه كنید
فیله ها را به مدت ٣٠ دقیقه در این مواد قرار دهید سپس با رشته های خیسانده شده دور فیله ها را بپوشانید (رشته ها را به دور فیله ها بپیچید) و در روغن فراوان سرخ كنید و همراه با سس مخصوص سرو كنید
در این روش از رشته برنج استفاده شده كه حدود ٦ ساعت در آب از قبل خیسانده شده.