خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای

مواد لازم:

آرد   ۱ پیمانه

روغن مایع   ۱/۴ پیمانه

تخم مرغ   ۴ عدد

آب ۱ و ۱/۳ پیمانه

بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ

وانیل ۱/۸ ق چ

خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه:

آب و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس حرارت را ملایم کرده و آرد را به یکباره اضافه کنید؛ خمیر را مدام هم بزنید تا کاملا پخته شود. خمیر را از روی حرارت برداشته اجازه دهید خنک شود سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و در آخر بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید؛ سپس باماسوره ساده یا آچاری با فاصله مناسب بزنید. فر را با دمای ۲۲۰درجه گرم کنید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قراردهید. سپس بدون اینکه در فر را باز کنید دمای فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کرده و اجازه دهید نان ها ۱۵ دقیقه دیگر بپزند تاکاملاً طلایی شوند. نان ها باید کاملا خنک شود بعد با خامه ی فرم گرفته پر کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها