خانم شیرالی آموزش نان خامه ای
مواد لازم:
آردÂ Â ۱ پیمانه
روغن مایعÂ Â ۱/۴ پیمانه
تخم مرغÂ Â ۴ عدد
آب ۱ و ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
وانیل ۱/۸ ق چ
خامه شیرین شده ۳۰۰ گرم
طرز تهیه:
آب و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس حرارت را ملایم کرده و آرد را به یکباره اضافه کنید؛ خمیر را مدام هم بزنید تا کاملا پخته شود. خمیر را از روی حرارت برداشته اجازه دهید خنک شود سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و در آخر بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید؛ سپس باماسوره ساده یا آچاری با فاصله مناسب بزنید. فر را با دمای ۲۲۰درجه گرم کنید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قراردهید. سپس بدون اینکه در فر را باز کنید دمای فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کرده و اجازه دهید نان ها ۱۵ دقیقه دیگر بپزند تاکاملاً طلایی شوند. نان ها باید کاملا خنک شود بعد با خامه ی فرم گرفته پر کنید.