خانم بخشیÂÂ آموزش حلوای بادام
مواد لازم:
آرد سفید 300 گرم
کره 50 گرم
روغن جامد 100 گرم
پودر بادام 2 پیمانه
پودر قندÂ Â 1 پ
گلاب 2 ق.غ
پودرهل نصف ق غ
روش تهیه:
آرد سفید را روی حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت می دهیم باید بوی خامی آرد از بین برود ولی تغییر رنگ ندهد، پس از تفت آرد روغن و کره را اضافه می کنیم بعد از تفت کوتاهی از روی حرارت برداشته و گلاب و مواد خشک مثل پودر قند، پودر بادام، پودر هل را به مواد آرد اضافه می کنیم و با قالب مورد نظر قالب می زنیم و در یخچال نگهداری می کنیم.