خانم احمدی آموزش بستنی زمستانی 98/11/6

خانم احمدی آموزش بستنی زمستانی 98/11/6

خانم احمدی آموزش بستنی زمستانی 98/11/6

معرفی برنامه

خانم احمدی آموزش بستنی زمستانی

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

نصف پیمانه پودر قند

وانیل ۱.۲ ق چ

نوک ق چ نمک

ژلاتین ۱ ق چ

آب سرد ۲ ق غ

نان بستنی ۱ ورق

کرم تارتار ۱.۸ ق چ

شکلات تخته ای مقداری

روش تهیه :

ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم

سپس آب را روی ژلاتین ریخته و ان را هم به روش بن ماری ذوب میکنیم.

سفیده تخم مرغ را کمی هم میزنیم تا کف کند سپس پودر قند به همراه نیمی از وانیل و تمام پودر تارتار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم بعد روی حرارت بن ماری به مدت ۱۰ دقیقه مواد را هم میزنیم حرارت ملایم باشد. سپس از روی حرارت برداشته و بقیه وانیل را به همراه ژلاتین اضافه کرده و سپس در حد ۴ یا ۵ ثانیه مخلوط می کنیم اگر بیش از حد مخلوط کنیم شل میشود سپس با کمک قیف روی نان ها پایپ میکنیم و ۲ ساعت در یخچال می گذاریم بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین میکنیم

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها