خانم احمدی آموزش بستنی زمستانی
مواد لازم:
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
نصف پیمانه پودر قند
وانیل ۱.۲ ق چ
نوک ق چ نمک
ژلاتین ۱ ق چ
آب سرد ۲ ق غ
نان بستنی ۱ ورق
کرم تارتار ۱.۸ ق چ
شکلات تخته ای مقداری
روش تهیه :
ابتدا شکلات را به روش بن ماری ذوب می کنیم
سپس آب را روی ژلاتین ریخته و ان را هم به روش بن ماری ذوب میکنیم.
سفیده تخم مرغ را کمی هم میزنیم تا کف کند سپس پودر قند به همراه نیمی از وانیل و تمام پودر تارتار را اضافه کرده و مخلوط می کنیم بعد روی حرارت بن ماری به مدت ۱۰ دقیقه مواد را هم میزنیم حرارت ملایم باشد. سپس از روی حرارت برداشته و بقیه وانیل را به همراه ژلاتین اضافه کرده و سپس در حد ۴ یا ۵ ثانیه مخلوط می کنیم اگر بیش از حد مخلوط کنیم شل میشود سپس با کمک قیف روی نان ها پایپ میکنیم و ۲ ساعت در یخچال می گذاریم بعد از این مدت از یخچال بیرون آورده و با شکلات تخته ای ذوب شده تزیین میکنیم