خانم صادقی / کوکو با دانه های گیاهی
مواد لازم:
کینوا پخته شده ۱ پیمانه
هویج خام ریز رنده شده ۱عدد
سیب زمینی نیم پز رنده شده ۲عدد
پنیر پارمسان ۵ ق س
پیازچه ۵ساقه
جعفری ۵ق س
سیر رنده شده ۳حبه
پیاز رنده شده آب گرفته ۱عدد
زنجبیل ۱ق س
تخم مرغ ۱تا۲عدد
آرد سوخاری ۱ق س
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا ،زردچوبه ، دارچین به میزان لازم
روغن کنجد جهت سرخ کردن
روش تهیه :
کینوا را با یک و نیم پیمانه آب اجازه بدهید کاملا بپزد و آب آن کشیده شود
سیب زمینی نیم پز رنده شده و هویج و پیاز و زنجبیل تازه را رنده میکنیم و کمی آب آن را می گیریم .
سپس کینوا پخته شده و از دما افتاده را به همراه جعفری ساطوری شده و پیاز چه ریز شده و ادویه ها و پودر سوخاری و پنیر پارامسان و تخم مرغ اضافه نموده مواد را مخلوط کرده و در در روغن کنجد سرخ کنید سپس روغن اضافی آن را گرفته به ظرف سرو منتقل کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.
98/11/5