خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک 98/11/2

خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک 98/11/2

خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک 98/11/2

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش کیک فنجانی جو پرک

مواد لازم:

موز ۲ عدد متوسط

عسل ۱/۲ پیمانه

جو پرک ۱ و ۱/۲ پیمانه

دارچین ۱/۲ ق چ

نمک ۱/۸ ق چ

ماست ۱/۲ پیمانه

روش تهیه :

جو پرک را نیم ساعت در آب بخیسانید و آبکش کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود.

موزها را در ظرفی له کنید و عسل را به آن اضافه کنید.

جو پرک ؛ نمک و دارچین را به ترکیب موز و عسل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مواد را در ظرف کیک فنجانی که از قبل چرب شده بریزید. کف و دیواره ظرف را با مواد بپوشانید.

کیک های فنجانی را به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فر با دمای ۱۷۵ درجه قرار دهید.

بعد از خنک شدن وسط کیک ها را با ماست پر کنید ؛ و با توت فرنگی و یا هر میوه ی دیگری تزئین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها