خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو 98/11/1

خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو 98/11/1

خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو 98/11/1

معرفی برنامه

خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو

مواد لازم:

خمیر یوفکا به میزان لازم

کدو با پوست رنده شده ۳عدد متوسط

پیازداغ ۴قاشق غذاخوری

پنیر سفید ۲۰۰گرم

جعفری و شوید خرد شده نصف پیمانه

فیله مرغ نگینی ۲۰۰گرم (۴ عدد)

نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم سس

شیر یک دوم پیمانه

ماست ۲قاشق غذاخوری

کره آب شده ۲۰گرم

روغن مایع یک دوم پیمانه

تخم مرغ ۱عدد

روش تهیه:

کدو را رنده وبا روغن تفت دهید تا پخته شود و آب آن کشیده شود. از روی حرارت برادشته اول پنیر اضافه کنید و بعد بقیه مواد را اضافه کرده مخلوط کنید. فیله های نگینی را هم جدا سرخ کرده به مواد اضافه میکنیم.

روش تهیه سس:

تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تا یک دست شود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها