خانم اهری پور آموزش بورک مرغ وکدو
مواد لازم:
خمیر یوفکا به میزان لازم
کدو با پوست رنده شده ۳عدد متوسط
پیازداغ ۴قاشق غذاخوری
پنیر سفید ۲۰۰گرم
جعفری و شوید خرد شده نصف پیمانه
فیله مرغ نگینی ۲۰۰گرم (۴ عدد)
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم سس
شیر یک دوم پیمانه
ماست ۲قاشق غذاخوری
کره آب شده ۲۰گرم
روغن مایع یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۱عدد
روش تهیه:
کدو را رنده وبا روغن تفت دهید تا پخته شود و آب آن کشیده شود. از روی حرارت برادشته اول پنیر اضافه کنید و بعد بقیه مواد را اضافه کرده مخلوط کنید. فیله های نگینی را هم جدا سرخ کرده به مواد اضافه میکنیم.
روش تهیه سس:
تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تا یک دست شود.