خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان)
مواد لازم:
بادمجان ٣عدد
گردوی آسیاب شده ٢٠٠ گرم
گوجه فرنگی ٣عدد
پیاز ١عدد
سیر ١حبه
رب انار ملس٢ق غ یا رب انار ترش ٢ق س
نمك فلفل زرچوبه به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا در ظرف مورد نظر روغن ریخته و پیاز نگینی را تفت داده سپس سیر هم اضافه كرده، در این مرحله گردوی آسیاب شده به پیاز و سیر اضافه میشود و زردچوبه و فلفل با گردو تفت میخورد. حالا وقت اضافه كردن رب انار هست و سپس گوجه های خرد شده.
كمی كه گوجه ها پخته شد آب به خورشت افزوده و اجازه داده تا خورشت جا بیافتد. در ده دقیقه آخر پخت، بادمجانهای خرد شده كه از قبل سرخ شده و روغن اضافی آن گرفته شده به خورشت اضافه میشود و نباید بادمجانها در خورشت له شود.
این خورشت با كته سرو میشود.