خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ
مواد لازم:
پیاز تفت داده شدهÂ Â 50 گرم
مرغ پخته شدهÂ Â Â Â Â Â 100 گرم
نمک و فلفلÂ Â Â Â Â Â Â Â Â به میزان لازم
ادویه Â Â Â Â 10 گرم
اسفناج بخارپز شدهÂ 200 گرم
روش تهیه:
ابتدا اسفناج ها را پس از شستن بخار پز کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا سبک شود. نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مرغهای پخته شده و خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر اسفناجهای بخارپز شده را به مواد افزوده و تفت دهید. 2/1 پیمانه آب اضافه کرده تا مواد باهم خوب جا بیفتد و اجازه دهید تا آب تبخیر شود. دور نان های تست را با چاقو گرفته و مقداری از این مواد را روی نان قرار دهید و تکه دوم نان را روی مواد گذاشته و در دستگاه قرار دهید تا برشته و پرس شود.
نکته: در صورت تمایل به مواد می توانید پنیر پیتزا اضافه کنید.