خانم محمدلو / آموزش پلو مخلوط هندی
مواد لازم:
برنج باسماتی : ۳۰۰ گرم
سیب زمینی و هویج حبه قندی خرد شده: هرکدام ۲ عدد
گل کلم خرد شده: ۱۵۰ گرم
لوبیا سبز خرد شده: ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی : ۱ پیمانه
پیاز نگینی خرد شده : ۲ عدد
گوجه فرنگی نگینی خرد شده : ۲ عدد
سیر ریز خرد شده : ۵ حبه
زنجبیل تازه رنده شده : ۱ ق س
فلفل سبز : ۳ عدد
برگ نعنا خرد شده : ۲ ق س
برگ گشنیز خرد شده : ۴ ق س
روغن مایع : ۴-۳ ق س
آب لیموی تازه : ۱/۲ ق س
پودر فلفل قرمز : ۱ ق چ
پودر تخم گشنیز : ۱ ق چ
زردچوبه : ۱/۲ ق چ
برگ بو :۲ عدد
هل سبز :۵-۴ عدد
چوب دارچین : ۲ تکه
میخک : ۵-۴ عدد
نمک : به میزان لازم
روش تهیه:
برنج را با نمک یکساعت خیس کنید و سپس آبکش نمایید و کنار بگذارید.
روغن را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. برگ بو، هل، میخک و چوب دارچین را اضافه کنید و ۲-۱ دقیقه تفت دهید.
پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود. می توانید کمی نمک اضافه کنید تا پیاز ها سریعتر طلایی شوند و ...