خانم فلاحی آموزش حلوای زنجبیلی 98/10/22

خانم فلاحی آموزش حلوای زنجبیلی 98/10/22

خانم فلاحی آموزش حلوای زنجبیلی 98/10/22

معرفی برنامه

خانم فلاحی آموزش حلوای زنجبیلی

مواد لازم:

حلوای زنجبیلی

آرد سفید ۱ پیمانه

کره ۱۲۰ گرم

پودر زنجبیل ۲ ق س

پودر هل ۱ ق چ

پودر قند نصف پیمانه

پودر نارگیل ۳ ق س

پودر گردو ۲ ق س (دلخواه)

پودر گل سرخ نصف ق چ

روش تهیه :

آرد را که بهتر است از آرد شرینی پزی استفاده شود به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت کم تفت داده تا بوی خامی آرد از بین رود در عین حال رنگ آرد تغییر نکند بعد از ۱۵ دقیقه کره را اضافه کرده و ۵ دقیقه هم با کره تفت میدهیم، از روی حرارت برداشته کمی زمان داده تا از داغی اولیه آن کم شود سپس پودر قند را به همراه ادویه ها و پودر نارگیل و گردو اضافه کرده و خوب ترکیب کرده تا حالت منسجم پیدا کند اگر بعد از ورز ومخلوط کردن حالت پودری داشت میتوانید تا ۲۰ گرم کره مازاد کم کم اضافه کنید تا منسجم شود سپس در قالب دلخواه ریخته و سطح حلوا را صاف کنید ودر یخچال زمان داده تا منسجم شود سپس از قالب خارج کرده و به دلخواه تزئین کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها