خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج 98/10/19

خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج 98/10/19

خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج 98/10/19

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش شیرینی کماج

مواد لازم:

آرد گندم : ۱ پیمانه

آرد جوانه گندم : ۱ پیمانه

خمیر مایه (خشک فوری) : ۱ ق چ

روغن جامد : ۱/۲ پیمانه

زردچوبه: ۱ ق چ

نمک : ۱/۴ ق چ

ادویه کماج :

زیره سبز، زیره سیاه، رازیانه، تخم گشنیز، دارچین، سیاه دانه هرکدام ۱/۴ق چ

میخک ۲ عدد

آب ولرم : به میزان لازم

مواد میانی کماج :

خرما ۵۰۰ گرم

گردو ۲۰۰ گرم

هل ۱ ق چ

روش تهیه:

آرد گندم و آرد جوانه گندم را یکبار الک کرده و با خمیر مایه ؛ نمک ؛ زردچوبه و ادویه کماج مخلوط میکنیم و روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کم کم آب ولرم اضافه میکنیم تا خمیر حاصل شود. به خمیر ۴۰ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید. پس از استراحت خمیر را روی سطح به اندازه قالب پهن کنید و در کف قالبی که چرب کرده و کاغذ روغنی انداختید قرار دهید .

موادمیانی( خرما و گردو و هل چرخ شده) را روی خمیر پهن کنید سپس روی آن را با مابقی خمیر بپوشانید. خمیر را به شکل لوزی برش دهید و روی آن ۱/۴ پیمانه روغن مایع بریزید...

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها