خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق
Â
Â
مواد لازم:
لپه ۶۰ گرم
برنج ۶۰ گرم
استاک گوساله ۱۰۰ میلی لیتر
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
رب انار ۲ ق غ
مغز گردو ۱۰۰ گرم
سبزی خرد شده ۱۵۰ گرم
سماق ۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روش تهیه:
لپه را از ۲۴ ساعت قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس در مقداری آب ریخته و به مدت ۳ ساعت بپزید، در اواخر پخت مقداری نمک به آن زده و آب کش کنید.
برنج را از ۳ ساعت قبل خیس کرده و سپس پخته و آبکش کنید.
سماق را به مدت ۲ ساعت خیس کرده و هنگام مصرف از صافی رد کنید و آب آن را جدا کنید.
در تابه پیاز را تفت دهید سپس نیمی از سبزی و نیمی از مغز گردو را به آن اضافه و تفت دهید، آب سماق و استاک و کمی نمک و فلفل به آن اضافه و اجازه دهید به جوش آید.
در ظرفی گوشت چرخ کرده ، لپه ، برنج ، تخم مرغ و بقیه سبزی و گردوی چرخ شده را مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و ورز میدهیم.
از مواد گرد کرده و ..