حسین زنجانی ساندویچ مرغ رژیمی
مواد لازم:
ران مرغ 750 گرم
كچاپ 1/2 پیمانه
سس باربیكیو 1 پیمانه
سس خردل 1 ق غ
سیر 2 حبه
فلفل سیاه، نمك،زیره، عصاره مرغ به مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
هویج،كلم قرمز، گشنیز تازه به مقدار لازم
لیمو ترش 1 عدد
سركه سیب 3 ق غ
عسل 1 ق غ
نان برگر
روش تهیه:
ابتدا سیر را ریز خرد كرده و به تابه همراه با كمی روغن زیتون تفت دهید و سپس ران مرغ بدون استخوان را افزوده و كمی تفت داده، حال ادویه ها همراه با سس ها را یك به یك اضافه كنید مجدد كمی تفت داده و یك پیمانه آب افزوده و به مدت 2 ساعت با شعله كم اجازه دهید تا كاملا مرغ پخته شده و سس غلظت پیدا كند. ( عسل را به دلخواه در 5 دقیقه آخر پخت به مرغ اضافه كنید) حال در كاسه ای 2 پ كلم قرمز خرد كرده،هویج 1 پ رنده شده، گشنیز 1/2 پ همراه با 1 عدد لیمو، نمك، فلفل، 2 ق غ سماق و سركه سیب را خوب با هم مخلوط كنید. بعد از پخت مرغ ها را ریش ریش كرده و سس باقیمانده را به آن اضافه كنید .