خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای 98/11/12

معرفی برنامه

خانم شیرالی آموزش نان خامه ای

مواد لازم:

آردA A  ? پیمانه

روغن مایعA A  ?/? پیمانه

تخم مرغA A  ? عدد

آب ? و ?/? پیمانه

بیکینگ پودر ?/? ق چ

وانیل ?/? ق چ

خامه شیرین شده ??? گرم

طرز تهیه:

آب و روغن مایع را روی حرارت قرار دهید تا به نقطه جوش برسد؛ سپس حرارت را ملایم کرده و آرد را به یکباره اضافه کنید؛ خمیر را مدام هم بزنید تا کاملا پخته شود. خمیر را از روی حرارت برداشته اجازه دهید خنک شود سپس وانیل و تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید و در آخر بیکینگ پودر را به خمیر اضافه کنید. کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و چرب کنید؛ سپس باماسوره ساده یا آچاری با فاصله مناسب بزنید. فر را با دمای ???درجه گرم کنید و سینی را به مدت ?? دقیقه در فر قراردهید. سپس بدون اینکه در فر را باز کنید دمای فر را روی ??? درجه تنظیم کرده و اجازه دهید نان ها ?? دقیقه دیگر بپزند تاکاملاً طلایی شوند. نان ها باید کاملا خنک شود بعد با خامه ی فرم گرفته پر کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها