خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان) 98/10/29

خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان) 98/10/29

خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان) 98/10/29

معرفی برنامه

خانم بهجویان آموزش تیل قاتق (فسنجان بادمجان)

مواد لازم:

بادمجان 3عدد

گردوی آسیاب شده 200 گرم

گوجه فرنگی 3عدد

پیاز 1عدد

سیر 1حبه

رب انار ملس2ق غ یا رب انار ترش 2ق س

نمك فلفل زرچوبه به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا در ظرف مورد نظر روغن ریخته و پیاز نگینی را تفت داده سپس سیر هم اضافه كرده، در این مرحله گردوی آسیاب شده به پیاز و سیر اضافه میشود و زردچوبه و فلفل با گردو تفت میخورد. حالا وقت اضافه كردن رب انار هست و سپس گوجه های خرد شده.

كمی كه گوجه ها پخته شد آب به خورشت افزوده و اجازه داده تا خورشت جا بیافتد. در ده دقیقه آخر پخت، بادمجانهای خرد شده كه از قبل سرخ شده و روغن اضافی آن گرفته شده به خورشت اضافه میشود و نباید بادمجانها در خورشت له شود.

این خورشت با كته سرو میشود.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها