خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ 98/10/28

خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ 98/10/28

خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ 98/10/28

معرفی برنامه

خانم حسینی آموزش لقمه اسفناج و مرغ

مواد لازم:

پیاز تفت داده شدهA A  50 گرم

مرغ پخته شدهA A A A A A  100 گرم

نمک و فلفلA A A A A A A A A  به میزان لازم

ادویه A A A A  10 گرم

اسفناج بخارپز شده200 گرم

روش تهیه:

ابتدا اسفناج ها را پس از شستن بخار پز کنید. پیازها را نگینی خرد کرده و تفت دهید تا سبک شود. نمک ، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. مرغهای پخته شده و خرد شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر اسفناجهای بخارپز شده را به مواد افزوده و تفت دهید. 2/1 پیمانه آب اضافه کرده تا مواد باهم خوب جا بیفتد و اجازه دهید تا آب تبخیر شود. دور نان های تست را با چاقو گرفته و مقداری از این مواد را روی نان قرار دهید و تکه دوم نان را روی مواد گذاشته و در دستگاه قرار دهید تا برشته و پرس شود.

نکته: در صورت تمایل به مواد می توانید پنیر پیتزا اضافه کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها