خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق
A
A
مواد لازم:
لپه ?? گرم
برنج ?? گرم
استاک گوساله ??? میلی لیتر
پیاز ? عدد
گوشت چرخ کرده ??? گرم
تخم مرغ ? عدد
رب انار ? ق غ
مغز گردو ??? گرم
سبزی خرد شده ??? گرم
سماق ?? گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
روش تهیه:
لپه را از ?? ساعت قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.
سپس در مقداری آب ریخته و به مدت ? ساعت بپزید، در اواخر پخت مقداری نمک به آن زده و آب کش کنید.
برنج را از ? ساعت قبل خیس کرده و سپس پخته و آبکش کنید.
سماق را به مدت ? ساعت خیس کرده و هنگام مصرف از صافی رد کنید و آب آن را جدا کنید.
در تابه پیاز را تفت دهید سپس نیمی از سبزی و نیمی از مغز گردو را به آن اضافه و تفت دهید، آب سماق و استاک و کمی نمک و فلفل به آن اضافه و اجازه دهید به جوش آید.
در ظرفی گوشت چرخ کرده ، لپه ، برنج ، تخم مرغ و بقیه سبزی و گردوی چرخ شده را مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و ورز میدهیم.
از مواد گرد کرده و ..