خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق 98/10/17

خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق 98/10/17

خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق 98/10/17

معرفی برنامه

خانم مهدیان / آموزش کوفته سماق

مواد لازم:

لپه ?? گرم

برنج ?? گرم

استاک گوساله ??? میلی لیتر

پیاز ? عدد

گوشت چرخ کرده ??? گرم

تخم مرغ ? عدد

رب انار ? ق غ

مغز گردو ??? گرم

سبزی خرد شده ??? گرم

سماق ?? گرم

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن مایع به میزان لازم

روش تهیه:

لپه را از ?? ساعت قبل خیس کرده و در این مدت چند بار آب آن را عوض کنید.

سپس در مقداری آب ریخته و به مدت ? ساعت بپزید، در اواخر پخت مقداری نمک به آن زده و آب کش کنید.

برنج را از ? ساعت قبل خیس کرده و سپس پخته و آبکش کنید.

سماق را به مدت ? ساعت خیس کرده و هنگام مصرف از صافی رد کنید و آب آن را جدا کنید.

در تابه پیاز را تفت دهید سپس نیمی از سبزی و نیمی از مغز گردو را به آن اضافه و تفت دهید، آب سماق و استاک و کمی نمک و فلفل به آن اضافه و اجازه دهید به جوش آید.

در ظرفی گوشت چرخ کرده ، لپه ، برنج ، تخم مرغ و بقیه سبزی و گردوی چرخ شده را مخلوط کرده و مقداری نمک و فلفل اضافه کرده و ورز میدهیم.

از مواد گرد کرده و ..

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها