حسین زنجانی / زیره پلو کرمان 98/10/16

حسین زنجانی / زیره پلو کرمان 98/10/16

حسین زنجانی / زیره پلو کرمان 98/10/16

معرفی برنامه

حسین زنجانی / زیره پلو کرمان

مواد لازم:

برنج 4 پیمانه

گوشت چرخ كرده 250 گرم

پیاز 1 عدد متوسط

زعفران به مقدار لازم

زیره سبز و سیاه،نمك،فلفل،كاری به مقدار لازم

روغن ذرت به مقدار لازم

كره یا روغن حیوانی به مقدار لازم

روش تهیه:

برنج را چند ساعت در نمك خیس كرده و سپس آب را در قابلمه ای گذاشته تا به جوش بیاید، برنج را به آب اضافه كرده تا 8 الی 10 دقیقه جوش خورده و به صورت نیم دان بردارید و آبكش كنید. گوشت را برداشته و به آن پیاز ریز رنده شده و آب گرفته شده را افزوده به همراه نمك،فلفل،كاری،زیره و زعفران آب شده و خوب به مدت 10 دقیقه ورز دهید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و كمی روغن گوشت های قلقلی شده ریز را با شعله زیاد تفت دهید. حال قابلمه مورد نظر را برداشته و كف آن را كمی روغن بریزید و سیب زمینی چیده و سپس از برنج اضافه نموده در 4 مرحله و هر مرتبه زیره ها و گوشت را لا به لای برنج ریخته و در پایان با كمی كره و یا روغن حیوانی دم کنید.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها