خانم بهجویان آموزش خورش ماهی
مواد اولیه:
فیله ماهی 4-5تكه
پیاز 1عدد
گوجه فرنگی 2عدد
سس تمر هندی 3غ ق
رب خرما 2ق غ
رب گوجه فرنگی 1ق غ
تره فرنگی 1/2پیمانه
سیر 1حبه
گشنیز خرد شده ?/?پ
ادویه مخصوص ماهی 1ق س
نمك و فلفل و پودر سیر
روش تهیه:
ماهی با كمی نمك و فلفل و پودر سیر مزه دار شده و كمی سرخ میشود.
در طرف دیگه ابتدا روغن ریخته بعد پیاز نگینی اضافه شده كمی كه سرخ شد سیر و تره فرنگی اضافه میشود به همراه ادویه ماهی.
گوجه فرنگی خرده شده هم اضافه شده به همراه رب گوجه. كمی كه گوجه پخته شد رب خرما و سس تمر هندی اضافه میشود بعد آب به خورش اضافه شده. خورش كه آماده شد ده دقیقه آخر ماهی به همراه گشنیز خرد شده به خورش اضافه میشود. این غذا با پلو سرو میشود.