بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

بیسکویت بادام سوخته پفی - خانم جمشیدیان

معرفی برنامه

بیسکویت بادام سوخته پفی - چهارشنبه 27/11/95

سفیده های تخم مرغ را در کاسه ای می زنیم و با همزن آنقدر هم می زنیم تا سفیده سفت شود. بعد دارچین و شکر را با قاشق اضافه می نماییم و بعد گردو را اضافه می کنیم. مرنگ به دست آمده را با قاشق روی ورقه مومی می گذاریم با پشت قاشق خیس مرنگ را کمی فشار می دهیم و به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر می گذاریم تا زمانی که خشک شود. برای رویه مرنگ، کره و پودر قند را آنقدر می زنیم تا به صورت کرم صاف و یکدستی شود. بعد درون ظرفی ریخته و روی گاز قرار می دهیم. (روی بخار آب) تا کاملا ذوب شود. سپس از روی گاز برداشته و می گذاریم خنک شود. شکلات را اضافه می کنیم و خوب می زنیم. بعد روی مرنگ را با قاشق قرار می دهیم و روی آن بادام سوخته می گذاریم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها