رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله

رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله

رولت مرغ با اسفناج و بیکن گوساله

معرفی برنامه

رولت مرغ و اسفناج با بیکن گوساله - دوشنبه 27/10/95

در ظرفی جداگانه سیر له شده را با نمک و فلفل و جعفری خرد شده و کره مخلوط کرده و مقداری نیز روغن زیتون به آن اضافه کرده و به عنوان سس کنار می گذاریم. حال سینه یا فیله مرغ را می کوبیم تا باز شود. اسفناج ها را خرد کرده و بعد کمی با روغن مایع تفت می دهیم تا آب آن خشک شود. سپس اسفناج را با پنیر خامه ای یا صبحانه و کمی نمک مخلوط می کنیم. بیکن گوساله را به صورت ورقه شده و باریک روی سطح می گذاریم و فیله مرغ را روی آن گذاشته و از مخلوط اسفناج روی آن می مالیم و پنیر ورقه ای روی آن گذاشته و بعد مقداری از سس جعفری نیز روی آن با قلمو می مالیم و آن را رول می کنیم. حال مجدد با قلمو روی رول های آماده شده از سس جعفری رومال می کنیم. رول ها را یا درون سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ایم می چینیم و آن را درون فر با دمای 180 درجه به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار می دهیم یا اینکه درون تابه تفلون چیده و روی آن را با فویل می پوشانیم که دیگر نیازی به ریختن روغن نداریم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها