آشپز مردمی خانم حیدری-شوید پلو با راسته گوسفند

آشپز مردمی خانم حیدری-شوید پلو با راسته گوسفند

آشپز مردمی خانم حیدری-شوید پلو با راسته گوسفند

معرفی برنامه

شوید پلوی مجلسی - پنجشنبه 23/10/95

برنج را قبل از پخت دو ساعت خیسانده و بعد درون آب جوش ریخته وقتی کمی نرم شد شوید و لوبیا را به آن اضافه می کنیم و سپس آن را آبکش می کنیم. ته دیگ نان یا سیب زمینی می گذاریم و پلوی مخلوط را درون دیگ می ریزیم و به آن مقداری آب و روغن داغ اضافه کرده و در انتها زعفران دم شده را روی پلو ریخته و آن را به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا دم بکشد. برای تهیه گوشت ابتدا پیاز را در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود سپس به آن سیر را اضافه کرده و گوشت را با سیر و پیاز تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود. ادویه ها را اضافه کرده و با گوشت مجدد تفت می دهیم سپس دو لیوان آب درون قابلمه می ریزیم و وقتی جوش آمد زعفران را افزوده و شعله را کم کرده و 3 ساعت زمان می دهیم تا گوشت کاملا بپزد. برای سرو غذا کمی روغن محلی روی پلو گذاشته و آن را در دیس کشیده و تکه های بزرگ گوشت را روی پلو چیده و با پیاز داغ و زرشک و خلال پسته تزیین می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها