مواد اولیه مرغ با سس سیر و زنجبیل و ادویه هندی 950620
مرغ متوسط 1 عدد 8 تکه
زنجبیل تازه رنده شده 1 ق س
سیر رنده شده 2 حبه
پودر دانه هل سبز 2/1 ق چ
پودر تخم گشنیز 2/1 ق چ
پودر زیره 4/1 ق چ
زرد چوبه 1 ق چ
آبلیمو تازه 3 ق س
ماست 5 ق س
عسل 2/1 ق س
آب 150 میلی لیتر
روغن مایه 2 ق س
نمک و فلفل به میزان لازم
A
دستور آشپزی مرغ با سس سیر و زنجبیل و ادویه هندی 950620
در ابتدا مرغ را به هشت تکه تقسیم می کنیم . در صورت تمایل میتوانیم از ران و سینه بطور جداگانه استفاده کنیم . حالا روی تکه های مرغ را برش کوچکی میزنیم تا مغز پخت شوند . اکنون درون ظرفی زنجبیل و سیر را رنده کرده و تمامی ادویه ها را به همراه نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و عسل و ماست کم چرب را با هم مخلوط میکنیم . تکه های مرغ را داخل مواد ریخته و با هم ورز میدهیم و روی مواد را می پوشانیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم . حالا یک ظرف نچسب مخصوص فر انتخاب کرده و با آب و روغن کف آنرا آغشته میکنیم و مرغها را درون ظرف می چینیم و از سس روی مرغها میریزیم و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه میگذاریم تا بپزند . در بین کار فقط یکبار مرغها را زیر و رو میکنیم .