مرغ سس سیر-خانم اشرفی

مرغ سس سیر-خانم اشرفی

مرغ سس سیر-خانم اشرفی

معرفی برنامه

مواد اولیه مرغ با سس سیر و زنجبیل و ادویه هندی 950620

مرغ متوسط 1 عدد 8 تکه

زنجبیل تازه رنده شده 1 ق س

سیر رنده شده 2 حبه

پودر دانه هل سبز 2/1 ق چ

پودر تخم گشنیز 2/1 ق چ

پودر زیره 4/1 ق چ

زرد چوبه 1 ق چ

آبلیمو تازه 3 ق س

ماست 5 ق س

عسل 2/1 ق س

آب 150 میلی لیتر

روغن مایه 2 ق س

نمک و فلفل به میزان لازم

دستور آشپزی مرغ با سس سیر و زنجبیل و ادویه هندی 950620

در ابتدا مرغ را به هشت تکه تقسیم می کنیم . در صورت تمایل میتوانیم از ران و سینه بطور جداگانه استفاده کنیم . حالا روی تکه های مرغ را برش کوچکی میزنیم تا مغز پخت شوند . اکنون درون ظرفی زنجبیل و سیر را رنده کرده و تمامی ادویه ها را به همراه نمک و فلفل سیاه و آبلیمو و عسل و ماست کم چرب را با هم مخلوط میکنیم . تکه های مرغ را داخل مواد ریخته و با هم ورز میدهیم و روی مواد را می پوشانیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم . حالا یک ظرف نچسب مخصوص فر انتخاب کرده و با آب و روغن کف آنرا آغشته میکنیم و مرغها را درون ظرف می چینیم و از سس روی مرغها میریزیم و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 40 تا 50 دقیقه میگذاریم تا بپزند . در بین کار فقط یکبار مرغها را زیر و رو میکنیم .

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها