A
مواد اولیه کیک سبزیجات 950609
برگ اسفناج 400 گرم
پوره سیب زمینی 2 پیمانه
هویج 2 عدد
نخود فرنگی 1 پیمانه
ذرت بخارپز شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی 2 عدد
کره 40 گرم
شیر 4/1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
مواد سس :
ماست 2/1 پیمانه
پوره سیب زمینی 2 ق س
سیر 2 حبه
نمک و فلفل به میزان لازم
کیک سبزیجات - سه شنبه 9/6/95
AA
ابتدا سیب زمینی را آب پز کرده و به وسیله رنده یا گوشتکوب آن را به صورت پوره درمی آوریم. برگ های درسته اسفناج ها را نیز درون سبدی گذاشته و به مدت 10 دقیقه می گذاریم تا بخارپز شوند. اکنون تابه را روی حرارت گذاشته و کره را داخل آن ذوب می کنیم. سیر له شده را درون کره کمی تفت می دهیم و شیر را داخل تابه ریخته و وقتی با کره مخلوط شد کمی فلفل و نمک به آن اضافه کرده با پوره سیب زمینی خوب مخلوط می کنیم. اکنون درون قالب مستطیلی را کمی چرب کرده و سپس برگهای اسفناج را از سمتی که ساقه و چوب آن به داخل قالب باشد دور تا دور و کف قالب می پوشانیم. اکنون یک لایه از پوره را داخل قالب می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و روی آن نخود فرنگی پخته و ذرت بخارپز و فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده و هویج آب پز شده خلالی ریخته و مجدد با پوره روی مواد را می پوشانیم. حال الباقی اسفناج ها را روی پوره چیده و قالب را درون ظرفی که کمی آب کف آن ریخته ایم درون طبقه وسط فر با دمای 160 درجه به مدت 40 دقیقه می گذاریم تا آماده شود. اکنون قالب را برگردانده و دور تا دور و روی آن را به سلیقه خودتان تزیین می کنید.
A