A
مواد اولیه کیک انجیر و زردآلو 950607
قیصی خرد شده 135 گرم
انجیر خرد شده 135 گرم
آب پرتقال 125 میلی لیتر
رنده پوست پرتقال 2 ق چ
کره 80 گرم
شکر 150 گرم
تخم مرغ 3 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد 400 گرم
بکینگ پودر 2 ق چ
شیر 250 میلی لیتر
کیک انجیر و زردآلو - یکشنبه 7/6/95
AA
در ابتدا انجیرخشک را با قیصی نگینی خرد شده به همراه آب پرتقال و رنده پوست پرتقال درون ظرفی ریخته و روی آن را می پوشانیم و در دمای خنک به مدت 10 تا 12 ساعت می گذاریم و هر 2 ساعت یک بار آن را با قاشقی هم می زنیم تا اینکه آب آن کشیده شود. اکنون کره و شکر را درون ظرفی ریخته و با همزن خوب مخلوط می کنیم و تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و هر کدام را به مدت یک دقیقه با همزن می زنیم و در حین کار وانیل مایع را نیز اضافه می کنیم. اکنون آرد و پکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و 2 بار الک می کنیم و به همراه شیر در چند مرحله به موادمان اضافه کرده و با همزن خوب مخلوط می کنیم. حال نیمی از مایه کیک را درون قالبی 23 سانتی ریخته و سطح آن را صاف کرده و سپس از انجیر و قیصی خیس خورده روی مایه ریخته و مجدد الباقی مایه کیک را روی آن می ریزیم. قالب را درون فر با دمای 180 درجه به مدت 40 تا 45 دقیقه می گذاریم تا بپزد. روی کیک را به سلیقه خودتان یا با انجیر تازه تزیین می کنید.
A