تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا - آقای شکرگذار

تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا - آقای شکرگذار

تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا - آقای شکرگذار

معرفی برنامه

AA 

مواد اولیه تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا 950525

سینه مرغ 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

پیاز 2 عدد

سیب زمینی 1 عدد

گشنیز تازه ساطوری 2 ق غ

زیتون سیاه 2 ق غ

لیمو ترش 2 عدد

مواد سس:

سیر 2 حبه

زنجبیل تازه له شده 2 ق چ

لیمو ترش 1 عدد

پیاز خرد شده 1 عدد

پودر فلفل قرمز 1 ق چ

پودر زیره 1 ق چ

برگ گشنیز خرد شده 1 ق غ

روغن زیتون 1 استکان

زعفران 1 ق غ

زینون سیاه 1 ق غ

پودر دارچین نصف ق چ

نمک به میزان لازم

آبAA AA  به میزان لازم

AA 

تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا - دوشنبه 25/5/95

برای تهیه سس سیر را رنده کرده و به همراه زنجیل رنده شده کمی له می کنیم سپس گشنیز تازه و روغن زیتون و آبلیمو و پیاز نگینی شده و کمی زیره سیاه و دارچین و فلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم و مرغهای تکه شده را داخل سس می گذاریم تا مزه دار شود. حال قابلمه را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن ریخته تا گرم شود. اکنون مرغ های مزه دار شده درون سس را به قابلمه منتقل می کنیم و گشنیز تازه خرد شده را به همراه زیتون خرد شده و آب لیمو به آن اضافه می کنیم. حال سیب زمینی را پوست گرفته و حلقه کرده روی مرغها می گذاریم و بعد هم پیاز و گوجه فرنگی را حلقه کرده و روی خوراک می چینیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و حدود 40 تا 45 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد.

برای تهیه بلغور گندم نیز به همان حالت که خشک است را با 2 قاشق روغن زیتون و نمک به صورت بخارپز می کنیم و 20 دقیقه زمان می دهیم حال مجدد بلغور را زیر و رو کرده کمی کره به آن اضافه می کنیم و دوباره 20 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خوب بپزد و کنار این غذا استفاده می کنیم.

آرشیو قسمت ها

ارسال دیدگاه


ارسال

جهت مشاهده دیدگاه های کاربران کلیک نمایید

دیدگاه ها