A
AA
مواد اولیه تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا 950525
سینه مرغ 2 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
پیاز 2 عدد
سیب زمینی 1 عدد
گشنیز تازه ساطوری 2 ق غ
زیتون سیاه 2 ق غ
لیمو ترش 2 عدد
مواد سس:
سیر 2 حبه
زنجبیل تازه له شده 2 ق چ
لیمو ترش 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
پودر فلفل قرمز 1 ق چ
پودر زیره 1 ق چ
برگ گشنیز خرد شده 1 ق غ
روغن زیتون 1 استکان
زعفران 1 ق غ
زینون سیاه 1 ق غ
پودر دارچین نصف ق چ
نمک به میزان لازم
آبAA AA به میزان لازم
AA
تاجین مرغ مراکشی با سس چامولا - دوشنبه 25/5/95
برای تهیه سس سیر را رنده کرده و به همراه زنجیل رنده شده کمی له می کنیم سپس گشنیز تازه و روغن زیتون و آبلیمو و پیاز نگینی شده و کمی زیره سیاه و دارچین و فلفل قرمز را به آن اضافه می کنیم و مرغهای تکه شده را داخل سس می گذاریم تا مزه دار شود. حال قابلمه را روی حرارت می گذاریم و کمی روغن داخل آن ریخته تا گرم شود. اکنون مرغ های مزه دار شده درون سس را به قابلمه منتقل می کنیم و گشنیز تازه خرد شده را به همراه زیتون خرد شده و آب لیمو به آن اضافه می کنیم. حال سیب زمینی را پوست گرفته و حلقه کرده روی مرغها می گذاریم و بعد هم پیاز و گوجه فرنگی را حلقه کرده و روی خوراک می چینیم و کمی آب به آن اضافه می کنیم و حدود 40 تا 45 دقیقه زمان می دهیم تا بپزد.
برای تهیه بلغور گندم نیز به همان حالت که خشک است را با 2 قاشق روغن زیتون و نمک به صورت بخارپز می کنیم و 20 دقیقه زمان می دهیم حال مجدد بلغور را زیر و رو کرده کمی کره به آن اضافه می کنیم و دوباره 20 دقیقه دیگر زمان می دهیم تا خوب بپزد و کنار این غذا استفاده می کنیم.
A