A
مواد لازم بستنی وانیلی 950517
سفیده تخم مرغ 3 عدد
پودر کاکائو 1 ق س
شکر 2/1 پیمانه
وانیل 4/1 ق چ
خامه زده شده 150 گرم
بستنی وانیلی - یکشنبه 17/5/95
سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ریخته و با همزن خوب می زنیم در حین مخلوط کردن پودر قند و وانیل را به تخم مرغ اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم. اکنون خامه زده شده و شیرین شده را به آن می افزاییم و حدود 5 تا 7 دقیقه با همزن می زنیم تا کمی سفت شود. بعد آن را داخل ظرف مناسب می ریزیم و داخل فریزر می گذاریم. بهتر است ظرفی را انتخاب کنیم که سرما را انتقال دهد مثل ظروف استیل. در صورتی که بخواهیم می توانیم طعم دیگری را به بستنی اضافه کنیم. مثل پودر کاکائو یا توت فرنگی و هر طعم دیگری. بستنی باید حدود 24 ساعت درون فریزر بماند تا قابل استفاده شود. روی ظرف را با سلفون بپوشانید. در صورتی که خامه شیرین شده آماده تهیه نکرده اید برای تهیه آن لازم است به ازای هر یک کیلو خامه صبحانه 100 گرم پودر قند یا شکر به خامه اضافه کرده و آن را بزنید تا سفت شود و خودش را بگیرد.
AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA AA
A