A
مواد لازم بورگ سیب زمینی 950514
خمیر هزار لایه به میزان لازم
سیب زمینی آب پز 3 عدد
پنیر سفید 100 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
جعفری 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
سیاه دانه به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
AA
پورک سیب زمینی - پنجشنبه 14/5/95
برای تهیه مواد میانی ابتدا سیب زمینی آب پز شده را پس از سرد شدن رنده می کنیم. حال پنیر پیتزا و جعفری را به آن اضافه کرده و پنیر سفید را با دست کمی تکه تکه کرده به همراه نمک و فلفل مواد را با هم خوب مخلوط می کنیم و کمی ورز می دهیم. آن را کناری گذاشته و روی سطح کمی آرد می ریزیم و خمیر هزار لا را با کمک وردنه به ضخامت نیم سانتیمتر باز می کنیم. حال به وسیله چاقو خمیر را به ابعاد 10* 7 برش می زنیم. حال روی هر کدام از چهارگوشها سه برش اریب روی خمیر ایجاد می کنیم. اکنون مواد میانی را به صورت رول کرده داخل هر کدام از خمیرها قرار داده و با هم لوله می کنیم. پورک ها را داخل سینی فر گذاشته روی آنها را کمی زرده تخم مرغ می مالیم و به دلخواه روی آن را با سیاه دانه یا تخم خرفه تزیین می کنیم و داخل فر در طبقه وسط در دمای 180 درجه به مدت 30 تا 35 دقیقه می گذاریم تا آماده شود.
A